Summer Dreams

Vila Summer Dreams smještena je izvan starog centra Murtera. Nalazi se na brdašcu gdje vlada spokojna atmosfera te zahvaljujući kojem ima bolji pogled na more, savršen za jutarnje i večernje opuštanje.

VVilla Summer Dreams je ekološka, solarna rezidencija s 3 prostrana apartmana koja pružaju sve što vam treba za veličanstven odmor.

Villa Summer dreams pažljivo je dizajnirana i izgrađena kako bi ispunila potrebe za mirnim odmorom ispunjenim osjetilima Mediterana.

Dok sjedite na bilo kojoj od terasa ili uživate u bazenu možete osjetiti miris lavande, ružmarina i drugih mediteranskih biljaka koje imaju poseban miris u ovom dijelu Dalmacije.

Apartmani

Naš luksuzni dvosobni stan zauzima cijelo prizemlje. Sastoji se od ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka, potpuno opremljene kuhinje, blagovaonice, dvije spavaće sobe, svaka sa vlastitom kupaonicom, malog spremišta i terase.

Jednosobni apartman na 1. katu ponudit će vam prekrasan pogled na Murter, kao i pogled na more iz dnevnog boravka sa staklenim kliznim zidom. Stan ima predsoblje, jednu spavaću sobu, jedno kupatilo, potpuno opremljenu kuhinju i moderan i udoban dnevni boravak.

Info

Ovdje ćete pronaći sve moje projekte tijekom prethodnih godina.

Napomena: ako želite vidjeti projekte na kojima trenutačno radim, slobodno mi pošaljite poruku.