Sailors Delight

Veličanstvena, potpuno renovirana stara kamena vila udaljena samo par metara od kristalno čistog Jadranskog mora, nalazi se u slikovitom mjestu Betina na otoku Murteru.


Video Obilazak

Video Obnove

SSmještena u Betini , samo nekoliko metara od mora. Ova tradicionalna dalmatinska kamena kuća potpuno je obnovljena 2015. godine

Pogled, jutra, tople večeri samo su jedinstveni.

Villa Sailors Delight nalazi se u povijesnom gradu Betina, Murter. Betina je izgrađen na padinama rta Arić i smatra da se na od najljepših mjesta na Jadranu. Najpoznatije plaže su Plitka Vala, Kosirina, Zdrače i Bisage.

Otvoreni koncept

Otvoreni koncept stambenog prostora nudi potpuno opremljenu kuhinju i blagovaonicu koje dijele prizemlje zajedno sa zatvorenim kaminom, kupaonice i natkrivene terase koja se proteže u vrt. Prostrani dnevni boravak nalazi se na prvom katu, zajedno sa terasom koja ima božanski pogled na uvalu posebno za zalazak sunca i uživajte u lijepo čašu vina, zvukove, šum mora o obalu u pratnji miris bosiljka i lavande. Jednako lijepo je gornji kat koji dijeli dvije spavaće sobe i jedno kupatilo.

eco-friendly

Probuditi se s pogledom na more je neprocjenjivo. Vila je pažljivo projektirana i izgrađena s posebnim naglaskom na toplinske i zvučne izolacije, kao i klima-uređaj kako bi našim gostima bilo izuzetno udobno čak i na najtoplijeg dana.

Info

Ovdje ćete pronaći sve moje projekte tijekom prethodnih godina.

Napomena: ako želite vidjeti projekte na kojima trenutačno radim, slobodno mi pošaljite poruku.