Art Gallery

Izgrađena s posebnom pažnjom na detalje i korištene materijale, ova se vila nalazi u vrhunskoj rezidencijalnoj ulici, uživajući na povišenom položaju sa spektakularnim pogledom na murterski arhipelag.


Video Izgradnje

SSvaka jedinica ima izolirana vrata koja osiguravaju tihu atmosferu i privatnost, predsoblje, prostrani dnevni boravak, jednu spavaću sobu, dvije kupaonice i potpuno opremljenu kuhinju.

Stoji na izdašnoj parceli od 600m2, od čega je 390m2 ukupne površine vile. Rimski stupovi, vrtna fontana, meka LED svjetla i solarna energija samo su neki detalji koji ovu vilu čine jedinstvenim imanjem za ovaj kraj.

Ova potpuno nova zgrada može se pohvaliti s 4 odvojene jednosobne jedinice, sa svim najnovijim sadržajima, uz parking i zajedničku krovnu terasu i bazen za uživanje u luksuzu. Pored bazena, terasa sadrži popločano dvorište za sunčanje, vanjski tuš, dnevni boravak i čajnu kuhinju. U ovom bijegu s krova možete uživati u prekrasnom pogledu na Jadransko more, uvale i planinu Velebit.

Barokni stil

Ulazna vrata ručno su izrađena u baroknom stilu i vode vas u hodnik i stubište. Dva su apartmana koja dijele prizemlje i još dva stana koja se nalaze na prvom katu, od kojih jedan zauzima vlasnik.

Slike koje ukrašavaju zidove Umjetničke galerije djelo su Marca Kasanina, umjetnika iz San Francisca koji je bio strastveni mornar i bio je zaljubljen u Murter kao što možete vidjeti sa slika.

eco-friendly

Ovo ekološko imanje stvorit će idealnu osnovu za vaš posjet Murteru, smještenom u središtu, ali dovoljno udaljenom od bučnog središta, u blizini mnogih popularnih turističkih mjesta poput nacionalnih parkova, razgledavanja grada i mnogih drugih aktivnosti.

Info

Ovdje ćete pronaći sve moje projekte tijekom prethodnih godina.

Napomena: ako želite vidjeti projekte na kojima trenutačno radim, slobodno mi pošaljite poruku.